Portal | Mesaj Panosu | Forum | Arama | S.S.S. | Mesajlar | Makaleler | RSS |

Kullanıcı Menüsü | Extra Menü | Giriş | Hızlı Kayıt Ol!!!

Google

Dünyadan Haberler Bilgisayar Teknoloji Teknik Destek Resimler Videolar Giriş Sayfası Yap Sık Kullanılanlara EkleyinE-Mail Yollayın   

Teknoloji Bilgisayar İnternet Cep Telefonları Oyun Elektronik
#TEKNOHOL Forum Ana Sayfa
    # Yeni Üyelerimiz (New Users)
        # merhaba;
  Kullanıcı Adı: Beni Hatırla:
Şifre:          

Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder
TarihTarih: Sal Oca 22, 2008 10:33 amMesajMesaj konusu : Icons_auth_explain merhaba; #1  
Önceki başlıkArkadaşına GönderBilgisayarıma KaydetYazdırılabilir Versiyonu GörüntüleÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınSayfayı YenileBu Başlığı Sık Kullanılanlara EkleSonraki başlık Alıntıyla Cevap Gönder

Çevirim dışı
gulsahBayan
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Rep Puan: 10

merhaba;
arkadaşlar güzel bir site olduğunu düşünerek bende buraya katıldım ben turkcell'in teknik bölümünde çalışıyorum eğer bana bişey sormak istiyen olursa bildiğim bişeyse size memnuniyetle cvp verebilirim ... ::D

çünkü bende bilmediğim bir şeyi bu site sayesinde öğrendim tşk arkaşlar :P

gulsah ın İmzası...

Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönder
Teşekkür Edenler
         Başa dön
TarihTarih: Sal Oca 22, 2008 8:29 pmMesajMesaj konusu : Icons_auth_explain  #2  
Önceki başlıkArkadaşına GönderBilgisayarıma KaydetYazdırılabilir Versiyonu GörüntüleÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınSayfayı YenileBu Başlığı Sık Kullanılanlara EkleSonraki başlık Alıntıyla Cevap Gönder

Çevirim dışı
ferdabalBay
Site Admin
Site Admin
Meslek: İletişim-Teknoloji
Rep Puan: 49970

Merhaba, hoşgeldiniz.
Öğrendiğiniz konu neydi merak ettim şimdi.
Hazır bahsetmişken ilk soruyu sormak istiyorum.Turkcell in bir zamanlar NAR adında bir kampanyası vardı, bu kampanya yada buna benzer bir kampanya şuan var mı?

ferdabal ın İmzası...

Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYahoo MessengerMSN Messenger
Teşekkür Edenler
         Başa dön
Bu Konu Hakkında Daha Fazla Bilgiye Ulaşmak İçin Tıklayın:  :  Önceki mesajları göster:    

TEKNOHOL Forum Ana Sayfa » Yeni Üyelerimiz (New Users) Önceki başlık Önceki başlık
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz