Portal | Mesaj Panosu | Forum | Arama | S.S.S. | Mesajlar | Makaleler | RSS |

Kullanıcı Menüsü | Extra Menü | Giriş | Hızlı Kayıt Ol!!!

Google

Dünyadan Haberler Bilgisayar Teknoloji Teknik Destek Resimler Videolar Giriş Sayfası Yap Sık Kullanılanlara EkleyinE-Mail Yollayın   

Teknoloji Bilgisayar İnternet Cep Telefonları Oyun Elektronik
#TEKNOHOL Forum Ana Sayfa
    # Yönetim Duyuruları (Administration announcement)
        # Yönetim Değişiklikleri...
  Kullanıcı Adı: Beni Hatırla:
Şifre:          

Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder
TarihTarih: Cmt Nis 28, 2007 10:18 pmMesajMesaj konusu : Icons_auth_explain Yönetim Değişiklikleri... #1  
Önceki başlıkArkadaşına GönderBilgisayarıma KaydetYazdırılabilir Versiyonu GörüntüleÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınSayfayı YenileBu Başlığı Sık Kullanılanlara EkleSonraki başlık Alıntıyla Cevap Gönder

Çevirim dışı
ferdabalBay
Site Admin
Site Admin
Meslek: İletişim-Teknoloji
Rep Puan: 49470

Yönetim kadromuzdaki değişiklikler, moderatör atamaları gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz...

ferdabal ın İmzası...

Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYahoo MessengerMSN Messenger
Teşekkür Edenler
         Başa dön
TarihTarih: Pzr Nis 29, 2007 8:35 pmMesajMesaj konusu : Icons_auth_explain Re: Yönetim Değişiklikleri... #2  
Önceki başlıkArkadaşına GönderBilgisayarıma KaydetYazdırılabilir Versiyonu GörüntüleÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınSayfayı YenileBu Başlığı Sık Kullanılanlara EkleSonraki başlık Alıntıyla Cevap Gönder

Çevirim dışı
ferdabalBay
Site Admin
Site Admin

Değerli üyelerimizden efsun Komiks bölümüne moderatör olarak atanmıştır.Kendisini tebrik eder başarılar dileriz.
Teknohol Site Yönetimi.

ferdabal ın İmzası...

Teşekkür Edenler
         Başa dön
TarihTarih: Sal May 01, 2007 7:51 pmMesajMesaj konusu : Icons_auth_explain Re: Yönetim Değişiklikleri... #3  

Çevirim dışı
ferdabalBay
Site Admin
Site Admin

TR-mehmet-AZ üyemiz haberler bölümüne moderatör olarak atanmıştır.Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz..

ferdabal ın İmzası...

Teşekkür Edenler
         Başa dön
TarihTarih: Pts Hzr 16, 2008 9:34 pmMesajMesaj konusu : Icons_auth_explain Re: Yönetim Değişiklikleri... #4  

Çevirim dışı
themanBay
Süper Moderator
Süper Moderator
Meslek: Öğrenci
Rep Puan: 3319

ya kanka bn ferdanın kuzeniyim sen bakarsın şimdi bu mesja filan adam askere gitti ya her şey yolunda mı dedi bnde bi soriim dedim sana ,güveniyoruz bi sorun olursa benide bilgilendirirsin hadi kardeşim eywalla...

theman ın İmzası...
Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir!
[Linkleri Görmek İçin KAYIT veya GİRİŞ Yapmalısınız!]

Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönder
Teşekkür Edenler
         Başa dön
TarihTarih: Cum Hzr 20, 2008 9:18 amMesajMesaj konusu : Icons_auth_explain  #5  

Çevirim dışı
WindmillBay
Site Admin
Site Admin

Rep Puan: 8720

Yok bir sorun benim msn adresimi vermiş olmalı eklersen daha sağlam irtibat kurarız

Windmill ın İmzası...

Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret et
Teşekkür Edenler
         Başa dön
Bu Konu Hakkında Daha Fazla Bilgiye Ulaşmak İçin Tıklayın:  :  Önceki mesajları göster:    

TEKNOHOL Forum Ana Sayfa » Yönetim Duyuruları (Administration announcement) Önceki başlık Önceki başlık
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Pano Güvenliği

1759 Saldırı girişimi engellendi.
TEKNOHOL - başlık için RSS

eXTReMe Tracker
Teknoloji| Bilgisayar| İnternet| Cep Telefonu| Oyun| Elektronik| Teknohol.com'a ait bütün çerezleri sil | PDA Versiyonu Görüntüle | DijitalDarbe | Globaldizayn | cehennemhayat | Webarsiv | Portal | Forum | Arama | Kimler Online | Üye Listesi | Gruplar | Yönetici Kadrosu | Yardım | Link Exchange| SecretMaster| sendepaylastr.com| Forum Arşivi|
Copyright © 2006 - 2009| Megaplatform| Designed by ferdabal